Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Cadantu si Dulgheru eliminate iar Gallovits merge mai departe la "Ambierto Mexicano Telcel" de la Acapulco (Mexic)

In perioada 27 februarie - 3 martie, la Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Ambierto Mexicano Telcel", pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Irina Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Edina Gallovits-Hall.
Dulgheru in varsta de 22 ani, actualmente pe locul 57 in clasamentul WTA, favorita numarul 5 la castigarea competitiei, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania slovacei Magdalena Rybarikova in varsta de 23 de ani actualmente pe locul 95 in ierarhia WTA aceasta din urma reusind sa o invinga pe Alexandra dupa o intalnire maraton de 173 de minute de joc in trei seturi cu scorul de 2-6, 7-5, 7-6 (7-3).
Cadantu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 82 in clasamentul WTA,  a evoluat in turul I a competitiei in compania olandezei Michaella Krajcek in varsta de 22 de ani aflata in acest moment pe locul 72 in ierarhia WTA. Alexandra nu a mai repetat evolutia foarte buna de la turneul de la Monterrey unde a jucat finala fiind invinsa de catre jucatoarea din "Tara Lalelelor" dupa o inclestarea darza care a durat 164 de minute de joc si trei seturi cu scorul de 7-5, 3-6, 6-3.
Gallovits-Hall in varsta de 27 ani, actualmente pe locul 103 in clasamentul WTA ajunsa pe tabloul principal dupa ce a fost nevoita sa treaca prin furcile caudine ale calificarilor a evoluat in primul tur a intrecerii in compania maghiarei Greta Arn in varsta de 32 de ani actualmente pe locul 65 in ierarhia WTA intrecand-o dupa 105 de minute de joc si doua seturi cu scorul de 7-5,7-5
In runda urmatoare Edina va juca impotriva italiencei Sara Errani.
Pentru participarea la acest turneu  Alexandra Dulgheru si Alexandra Cadantu au fost recompensate cu 1.725 $ si 1 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline