Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Irina Camelia Begu in turul II la "Ambierto Mexicano Telcel" de la Acapulco (Mexic)



In perioada 27 februarie - 3 martie, la Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Ambierto Mexicano Telcel", pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Irina Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadntu si Edina Gallovits-Hall.
Begu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 51 in clasamentul WTA, favorita numarul 4, a jucat in runda inaugurala a competitiei impotriva jucatoarei elvetiene Timea Bacsinszky in varsta de 22 de ani aflata in acest moment pe locul 333 in ierarhioa WTA. Dupa un meci maraton care a durat 181 de minute si trei seturi victoria a revenit in cele din urma Irinei cu scorul de 7-6 (7-3), 3-6, 6-4.De notat faptul ca Begu a avut meciul in mana insa in setul doi la scorul de 3-1 pentru ea Bacsinszky a avut o revenire spectaculoasa castigand 7 game-uri consecutiv, dar Irina a nu a cedat presiunii si a intors soarta partidei demonstrand astfel ca nu degeaba a fost numita in 2011 Debutul anului in circuitul profesionist feminin.
In turul urmator Begu va juca cu invingatoarea din partida Birnerova (Cehia) - Tatishivili (Georgia).
Pentru accederea in turul II al competitiei Irina Camelia Begu  si-a asigurat un cec in valoare de 2.950 $ si 30 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline