Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 februarie 2012

Fed Cup : Romania - Luxemburg 3-0. Fetele noastre joaca astazi pentru barajul de promovare contra Poloniei

Ieri,  in ziua a doua a intrecerilor Fed Cup din cadrul grupelor zonei I Euro-Africane  in complexul Municipal Tenis Club din Eilat au continuat partidele de tenis.
In Grupa D Romania  a avut de infruntat Luxemburgul.
In prima partida, un fara istoric, Mihaela Buzarnescu (23 de ani, actualmente pe locul 152 in ierarhia WTA) a intalnit-o pe luxemburgheza Tiffany Cornelius (23 de ani, fara clasament la simplu) de care a trecut rapid in doua seturi cu scorul de 6-0,6-0.
In a doua intalnire de simplu s-au infruntat Irina Begu (21 de ani, in prezent pe locul 60 in clasamentul WTA) si Anne Kramer in varsta de 36 de ani (!?) locul 297 WTA. Victoria a revenit in cele din urma Irinei in doua seturi cu scorul de 6-2,6-3. Astfel ca, dupa disputarea celor doua partide de simplu, scorul era 2-0, intalnirea de dublu era doar o formalitate pentru ca deja se stia invingatorea.
Totusi reprezentantele nostre au tratat cu seriozitate intalnire astfel ca Mihaela Buzarnescu si Irina begu cstiga si intrecerea de dublu dupa doua seturi cu scorul de 6-3,6-3 in fata perechii Anne Kramer,Claudine Schaul scorul general final fiind Romania - Luxemburg 3-0.
In cealalta partida a grupei Polonia  a invins cu 3-0 Croatia astfel ca astazi in finala grupei se vor intalni Romania si Polonia. Invingatoarea din acesta partida va juca barajul de promovare  in grupa a-II-a valorica a Grupei Mondiale.

Niciun comentariu:

Insportline