Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

Sorana Cirstea s-a calificat in semifinalele turneului "PTT Pattaya Open"

In Thailanda, la Pattaya, sub denumirea de "PTT Pattaya Open" in perioada 5-12 februarie pe suprafata hard se desfasoara a-XXI-a editie a unui turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 de dollari.

Romania este reprezentata in aceasta intrecere de catre Sorana Cirstea atat la simplu cat si la dublu.
Cirstea in varsta de 21 de ani aflata in acest moment pe locul 54 in ierarhia WTA favorita numarul 7 a competitiei a intalnit in sferturile de finala ale intrecerii pe favorita numarul 1  a competitiei rusoaica Vera Zvonareva in varsta de 27 de ani aflata in prezent pe locul 8 in clasamentul WTA. Primul set este castigat de catre Zvonareva cu scorul de 6-2. In setul al doilea Sorana revine si castig cu scorul de 6-4 astfel ca urma setul decisiv. Din pacate pentru Zvonareva setul al treilea se incheie mult mai repede la scorul de 2-2 cand Vera Zvonarev abandoneaza lupta dandu-i posibilitatea dupa 102 minute de joc Soranei Cirstea sa se califice in semifinalele turneului.
In semifinale targovisteanca va juca cu favorit numarul 4 a turneului rusoica Maria Kirilenko.
Pentru accederea in semifinalele competitiei Sorana si-a asigurat deja un cec in valoare de 10.400 dollari si 130 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline