Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 februarie 2012

Romania - Croatia 2-1 in Fed Cup la tenis feminin

Ieri, in Israel, in cadrul complexului Municipal Tenis Club din Eilat, au debutat primele partide din cadrul grupelor zonei I Euro-Africane pentru promovarea in grupa a-II-a valorica.

Romania a fost repartizata in Grupa D alaturi de Polonia, Croatia si Luxemburg .
Ieri in prima zi a intrecerilor din aceasta grupa echipa Romaniei a intalnit Croatia.
In prima partida constanteana Simona Halep (20 de ani, actualmente pe locul 60 in ierarhia WTA) a intalnit-o pe croata Ani Mijacika (24 de ani, locul 203 WTA). Meciul a fost unul fara istoric Simona invingand usor in doua seturi cu scorul de 6-2,6-2.
In a doua intalnire de simplu s-au infruntat Irina Begu (21 de ani, in prezent pe locul 60 in clasamentul WTA) si croata Petra Martic (24 de ani, locul 203 WTA). Victoria a revenit in cele din urma croatei in trei seturi cu scorul de 4-6,6-1,6-3. Astfel ca, dupa cele doua partide de simplu, scorul era egal 1-1, intalnirea de dublu anuntandu-se decisiva in stabilirea echipei castigatoare.
Pentru intalnirea de dublu capitanul nejucator Catalina Cristea le-a trimis pe suprafata hard (acrilic) outdoor pe Simona Halep si Irina Begu. De cealalta parte fosta mare jucatoare croata Iva Majoli acum in postura de capitan nejucator le-a trimis in teren pe Petra Martic si Ani Mijacika. A rezultat un meci foarte disputat incheiat dupa doua seturi dar fiecare dus pana in tiebreak unde Simona si Irina au fost mai concentrate si au reusit sa-si le adjudece cu scorul final de 7-6 (7-2),7-6(8-6).
In cealalta partida a grupei Polonia si-a respectat statutul de favorita invingand fara drept de apel Luxemburgul cu scorul de 3-0.
Astazi in ziua a doua Romania va juca impotriva Luxemburgului.

Niciun comentariu:

Insportline