Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 februarie 2012

Liga Nationala de handbal feminin : CSU Neptun Constanta - HC Zalau 24-24 (10-15)

In cadrul etapei a-XV-a Ligii Nationale de handbal feminin, sambata la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, echipa gazda CSU Neptun Constanta a primit replica jucatoarelor de la HC Zalau.

Antrenorul principal al "sirenelor" Florentin Pera a trimis in teren urmatorul "7" : Mihaela Petrescu - Oana Cristea, Ilke Sen, Alla Sheiko, Alexandra Iovanescu, Andreea Enescu si Oana Ionescu.
Observam disparitia din primul "7" a Renatei Ghionea care s-a reaccidentat in partida castigata la Bacau suferind din nou o fractura de piramida nazala si apariti Andreei Enescu fosta Talvac revenita pe teren dupa ce a nascut. Echlibrul se mentine pna in minutul 4 cand scorul era 2-2 dupa care ardelencele pun stapanire pe joc conducand cu  8-5 in minutul 5, 13-7 in minutul 25 pentru ca la pauza zalaoancele sa aiba un avantaj linistitor scor 15-10.
De la vestiare revine o alta echipa a Neptunului total schimbata mult mai agresiva si mai atenta in aparare fapt ce  dus ca in minutul 43 scorul sa fie egal 18-18.Pana in minutul 55 se merge cap la cap ajunganudu-se la scorul de 23-23. Un minut mai tarziu "marinarele" vor conduce pentru prima si ultima oara in acest meci cu 24-23 prin golul mrcat de Andreea Enescu. Transilvanencele egaleaza imediat iar pana la sfarsitul partidei nu se va mai inscrie cu toate ca rand pe rand  Alla Sheiko de partea dobrogencelor dar si Valeria Bese de partea oaspetelor puteau duce victoria.
Pentru CSU Neptun au evoluat : Iulia Sitenko 2 aruncari parate din 10 aruncari la poarta, Mihaela Petrescu (8/24) - Alla Sheiko (7/10 din care 2 de la 7 metri), Andreea Dincu (5/5), Andreea Marginean (4/5), Andreea Enescu (5/8), Alexandra Iovanescu (2/3), Oana Cirstea (1/4). Au mai jucat Ilke Sen, Oana Ionescu, Cristina Ruican, Maria Roiban si Daniela Arfir.
Cu punctul obtinut astazi CSU Neptun Constanta se afla pe locul 7 cu 14 puncte dar si cu doua jocuri mai putin disputate care urmare a blocarii drumurilor in urma caderilor masive de zapada din ultima perioada.

Niciun comentariu:

Insportline