Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

Eva Tofalvi locul 43 in proba de sprint 7,5 km de la Kontiolahti (Finlanda)

Astazi, la Kontiolahti, in Finlanda, au debutat intrecerile etapei a-VIII-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Eva Tofalvi si debutanta in aceasta competitie Ioana Florina Cristea.

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 7,5 km individual a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc plecata in cursa cu pieptarul numarul 26 a terminat intrecerea pe locul 43 dupa 25,42 minute l 2,34 minute distanta de castigatoarea cursei germanca Magdalena Neuner si cu o singura tinta ratata din pozitia in picioare. Locul ocupat la sfarsitul probei ii da posibilitatea participarii maine in cursa de 10 km urmarire. 
Cea de-a doua biatlonista in cursa a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul de concurs 46 a terminat intrecerea pe locul 50 cu 2 tinte ratate cate una din fiecare pozitie si la o distanta de 2,57 minute de laureata probei.
Locul ocupat la sfarsitul intrecerii ii permit Luminitei sa participe duminica in proba de urmarire 10 km.
Ultima biatlonista din Romania Ioana Florina Cristea aflata la a doua sa cursa in cadrul Cupei Mondiale, in varsta de 19 ani legitimata la Dinamo Rasnov, plecata in cursa cu pieptarul nr.61 a terminat intrecerea pe locul 80 (ultimul) dupa 31,03 minute si cu 5 ratari tote din pozitia in picioare (!?).
In clasamentul pe natiuni Romania se mentine pe locul 16 cu un total de 2780 puncte.
Duminca va avea loc cursa de urmarire 10 km.

Niciun comentariu:

Insportline