Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 februarie 2012

Marius Ungureanu locul 9 in proba de individual 10 km la Campionatul Mondial de biatlon pentru tineret si juniori

Ieri, la Kontiolahti, in Finlanda, au debutat intrecerile Campionatului Mondial de biatlon pentru tineret si juniori cu intrecerile individuale. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Orsolya Tofalvi, Irina Potanga si Diana Salman iar masculin de catre Marius Ungureanu, Gheorghe Pop si Laurentiu Vamanu.
La feminin cea mai bine clasata in ierarhia finala a probei a fost Orsolya Tofalvi care a terminat intrecerea pe locul 29 dupa 45,12 minute la 4,37 minute distanta de castigatoarea cursei si cu 6 tinte ratate toate din pozitia in picioare.
Urmatoarea biatlonista in clasamentului probei a fost Irina Potanga  care a terminat intrecerea pe locul 54 cu 9 tinte ratate din totalul celor 20 (6 din pozitia culcat si 3 din pozitia in picioare) si la o distanta de 7,51 minute de laureata probei.
Ultima biatlonista romanca in ierarhia intrecerii a fost Diana Salman care a terminat intrecerea pe locul 69 cu 13 (!?) tinte ratate din totalul celor 20 (5 din pozitia culcat si 8 din pozitia in picioare) si la o distanta de 11,35 minute de invingatoarea  probei.
In intrecerea masculina de 12,5 km cel mai bine clasat in ierarhia finala a probei a fost biatlonistul Marius Ungureanu care a terminat intrecerea pe locul 9 dupa 43,31 minute la 2,45 minute distanta de castigatorul cursei si cu 3 tinte ratate toate din pozitia in picioare.
Urmatoarea biatlonist in clasamentului probei a fost Gheorghe Pop  care a terminat intrecerea pe locul 22 cu 7 tinte ratate din totalul celor 20 (5 din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) si la o distanta de 5,27 minute de laureatul probei.
Ultimul biatlonist roman in ierarhia intrecerii a fost Laurentiu Vamanu care a terminat intrecerea pe locul 46 cu 8 tinte ratate din totalul celor 20 (cte 4 din fiecare pozitie) si la o distanta de 7,47 minute de invingatorul probei.
Astazi vor intra in concurs juniorii care vor evolua atat la feminin cat si la masculin in cursele de 12,5 m individual respectiv 15 km individual.

Niciun comentariu:

Insportline