Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

Sorana Cirstea s-a oprit in semifinalele turneului "PTT Pattaya Open"

In Thailanda, la Pattaya, sub denumirea de "PTT Pattaya Open" in perioada 5-12 februarie pe suprafata hard se desfasoara a-XXI-a editie a unui turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 de dollari.

Romania este reprezentata in aceasta intrecere de catre Sorana Cirstea atat la simplu cat si la dublu.
Cirstea in varsta de 21 de ani aflata in acest moment pe locul 54 in ierarhia WTA favorita numarul 7 a competitiei a intalnit-o in semifinalele intrecerii pe favorita numarul 4 a competitiei rusoaica Maria Kirilenko in varsta de 25 de ani aflata in prezent pe locul 26 in clasamentul WTA. Primul set este castigat de catre Zvonareva cu scorul de 6-2. In setul al doilea Sorana revine si castiga cu scorul de 7-5 astfel ca urma setul decisiv. Din pacate, pentru targovisteanca, in setul trei, la scorul de 5-4 pentru Kirilenko, dupa cea reusit sa salveze doua mingii de meci, rusoaica a avut doua servicii puternice pe care romanca nu a putut sa le returneze recunoscandu-se astfel invinsa dupa o partida maraton care  durat 149 de minute.
Pentru accederea in semifinalele competitiei Sorana a fost recompensata cu un cec in valoare de 10.400 dollari si 130 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline