Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 februarie 2012

VELUX Champions League : RK Cimos Koper - HCM Constanta 28-24 (9-14) s-au cum poate sa castige o partida brigada de arbitrii

Ieri, la Koper, in Sportna Dvorana Bonifika din localitate, in prezenta a 1.500 de spectatori, campioana Romaniei, HCM Constanta a intalnit in cadrul ultimei etapei, din cadrul grupei C, a VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin, pe campioana Sloveniei, echipa gazda RK Cimos. Pentru constanteni partida era una de palmares dar si un bun prilej pentru "marinari" să spele rusinea ultimelor infrangerii cu Orlen Wisla Plock si HC Saint Petersburg
Asa stand lucrurile antrenorul Constantin Stefan ajutat de catre secunzii Eden Hairi si Alexandru Buligan a trimis in teren urmatorul "7" : Mihai Popescu - Valentin Ghionea, Bogdan Criciotoiu, Iuliu Csepreghi, Ghita Irimescu, Alexandru Stamate si Alexandru Sabou.
HCM-ul are un inceput foarte bun cu Mihai Popescu care a ferecat poarta timp de 10 minute si cu un contraatac ucigator in minutul 10 "marinarii"conduceau cu scorul de 4-0. Campionii evolueaza din ce in ce mai bine astfel ca in minutul 25 diferenta se mareste la 12-6 pentru ca la puza scorul sa fie 14-9 in favorea dobrogenilor.
In repriza a doua constantenii au avut de infruntat un adversar mult mai puternic decat echipa sloven si anume brigada daneza de arbitrii formata din Dennis Engkebølle Stenrand şi Anders Kaerlund Birch care si-au jucat rolul perfect reusind sa egaleze pentru pe tabele ade marcj in in minutul 44 cand tabela de marcaj arata scorul de 17-17 dup ce echipa constanteana a jucat timp de 10 minute consecutiv cu unul sau doi jucatori in inferioritate numerica. Mai mult decat atat in minutul 41 interul stanga Alexandru Stamate a primit cartonasul rosu direct pentru un fault normal de joc. Protestand la deciziile arbitrilor directorul sportiv al tomitanilor Nurhan Ali a fost si el eliminat urmandu-l in tribuna pe Stamate.Revenind la joc echilibrul se mentine pana in minutul 50 cand scorul era 20-20. Marcati de "greselile" arbitrilor jucatorii de la malul Marii Negre nu u mai reuşit să se mai concentreze asupra jocului astfel in minutul 55 scorul era 25-21 in favoarea slovenilor pentru ca dupa 60 de minute de joc scorul final sa fie RK Cimos Koper - HCM Constanta 28-24.
In final ce ar mai fi de adaugat !? Dor faptul ca echipamentul de joc iar  cedat de data acesta cel care a patit-o fiind pivotul Ghita Irimescu care evoluat fara o maneca dar si fara numarul de pe spatele tricoului acesta fiind rupt.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 14 aruncari la poarta aparate din 36 de aruncari, Ionut Rudi Stanescu (4/10), Ghita Irimescu (6 goluri din 8 aruncari la poarta), Iuliu Csepreghi (6/11), Valentin Ghionea (4/8 o aruncare de la 7 metri ratat), Laurentiu Toma (2/2 ambele din 7 metri), Marius Stavrositu (2/4), Bogdan Criciotoiu (2/6), Marius Sadovec (1/2), Alexandru Sabou (1/4), Au mai jucat : Alexandru Stamate, George Buricea, Marius Novanc si Borislav Angelovski.

Niciun comentariu:

Insportline