Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2012

Niculescu si Halep in optimile de finala, Cirstea eliminata la "Qatar Total Open"

In perioada 13-19 februarie, la Doha, in Qatar, sub denumirea de "Qatar Total Open", pe suprafata hard, se desfasoara a-X-a editie a unui turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 2.168.400 $. Romania este reprezentata in competitia de catre Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Simona Halep.

Niculescu, in varsta de 24 de ani, in prezent pe locul 31 in ierarhia WTA, a intalni-o in turul II al intrecerii pe rusoiaca Vera Zvonareva in varsta de 27 de ani aflata in prezent pe locul 8 in clasamentul WTA favorita numarul 6 a turneului. Zvonareva castigatoarea editiei de anul trecut a competitiei a fost nevoita sa bandoneze lupta dupa 108 minute de joc la scorul  de 7-5, 3-2 in favoarea Monicai Niculesu.
Slatineanca o va intalni in optimile de finala pe ucraininca Kateryna Bondarenko venit din calificari.
Halep in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 63 in clasamentul WTA, a evoluat in turul II a competitiei in compania slovacei cehoaicei Iveta Benesova in varsta de 28 de ani actualmente pe locul 48 in ierarhia WTA. Constantenca a reusit sa o invinga pe Benesova dupa 84de minute in doua seturi identice cu scorul de

6-4,6-4. In turul III, Halep va evolua impotriva invingatoarei de la Australian Open belarusa Victoria Azarenka favorit numarul 1 a turneului.
Cirstea in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 49 in clasamentul WTA a evoluat in runda a doua a intrecerii in compania australiencei Samantha Stosur favarit nuamrul 3 a competitiei  in varsta de 27 de ani actualmente pe locul 5 in ierarhia WTA. Dupa 92 de minute de joc victoria targovisteanca s-a recunoscut invins in doua seturi cu scorul de 6-4, 7-6 (7-5).
Pentru accederea in turul II Sorana Cristea a fost recompensata cu cec in valoarea de 11.300 $ si 70 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline