Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 februarie 2012

Qatar Tour (V) : Mark Cavendish (Sky Procycling) castiga etapa la sprint dar Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) imbraca tricoul auriu al liderului pentru a cincea zi consecutiv

Astazi, in Qatar, in etapa a-V-a a cursei cicliste "QatarTour", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 160 km intre Camel Race Track si Al Khor Corniche, victoria revenind la sprint britanicului Mark Cavendish in varsta de 27 de ani de la formatia Sky Procycling cu timpul de 3 ore 30 minute si 40 secunde.

Cavendish i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Daniel Oss (Liquigas-Cannondale) si pe coechipierul acestuia slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Victoria lui Cavendish nu a schimbat cu nimic ierarhia generala la varf, belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) imbracand pentru a cincea zi consecutiv tricoul auriu al liderului in clasamentul general avand un avans de 31 secunde fata de americanul Tyler Farrar (Garmin-Barracuda) si 34 de secunde fata de spaniolul Juan Antonio Flecha (Sky Procycling).
Belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) continua sa imbrace si tricoul argintiu al celui mai bun sprinter cu un total de 45 puncte.
Lituanianul Ramunas Navardauskas (Garmin-Barracuda) imbraca cu o etapa inaintea de finalul turului tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul pe echipe conduce in continuare Omega Pharma-Quick Step fiind urmata de catre Sky Procycling la 34 secunde distanta si Garmin - Barracuda ambele la 1,23 minute distanta.
Maine in etapa a sasea (ultima) a turului ciclistii vor avea de parcurs distanta de 120 km intre Sealine Beach Resort si Doha Corniche.

Niciun comentariu:

Insportline