Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 februarie 2012

Dulgheru si Cadantu eliminate din primul tur dar Gallovits continua la turneul de tenis de la Bogota (Columbia)

In perioada 11-19 februarie, la Bogota, in Columbia, sub denumirea de "Copa BBVA Colsanitas", in complexul "Centro de Alto Rendimento Deportivo" pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $. Romania este reprezentata in competitia de Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Edina Gallovits-Hall.
Dulgheru in varsta de 22 ani, actualmente pe locul 53 in clasamentul WTA, favorita numarul 2 l castigre competitiei, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania italiencei Karin Knapp. Knapp in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 157 in ierarhia WTA a reusit sa o invinga pe Alexandra dupa 93 de minute de joc in doua seturi identice cu scorul de 6-2, 6-2.
Cadantu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 111 in clasamentul WTA,  a evoluat in turul I a competitiei in compania elvetiencei Romina Opradi. Opradi in varsta de 25 de ani actualmente pe locul 64 in ierarhia WTA a reusit sa o invinga pe Alexandra dupa 56 de minute de joc in doua seturi identice cu scorul de 6-2, 6-2.

Gallovits in varsta de 27 ani, actualmente pe locul 128 in clasamentul WTA, a evoluat in primul tur a intrecerii in compania nordamericancei Julia Cohen. Cohen in varsta de 22 de ani actualmente pe locul 161 in ierarhia WTA a fost invinsa de catre Edina dupa 107 de minute de joc in doua seturi cu scorul de 6-4, 6-1.

In turul II competitiei va juca cu Edina Gallovits-Hall va juca cu invingatoarea din partida Marina Erakovic (Noua Zeelanda, fav.1) si Stefanie Voegele (Elvetia). 
Pentru participarea la acest turneu  Alexandra Dulgheru si Alexandra Cadantu au fost recompensate cu 1.725 $ si 1 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline