Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

Belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) a castigat pentru a patra oara competitia ciclista "Qatar Tour"

Astazi, in Qatar, in etapa a-VI-a (ultima) a cursei cicliste "QatarTour", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 120 km intre Sealine Beach Resort si Doha Corniche, victoria revenind la sprint francezului Arnaud Demare in varsta de 20 de ani de la formatia franceza FDJ-BigMat cu timpul de 2 ore 20 minute si 44 secunde.

Demare i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe rusul Denis Galimzyanov (Katusha) si pe australianul Mark Renshaw (Rabobank) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Victoria lui Demare nu a schimbat cu nimic ierarhia generala la varf, belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) imbracand pentru a sasea zi consecutiv tricoul auriu al liderului in clasamentul general reusind sa castige pentru a patra oara Turul Qatarului dupa editiile din 2006, 2008 si 2009.
El a fost urmat in ierarhia generala de americanul Tyler Farrar (Garmin-Barracuda) la 28 de secunde distanta si de spaniolul Juan Antonio Flecha (Sky Procycling) la 33 secunde distanta.
Belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) a castigat si ierarhia celui mai bun sprinter imbracand tricoul argintiu al liderului cestei ierarhii cu un total de 45 puncte.
Lituanianul Ramunas Navardauskas (Garmin-Barracuda) a imbracat la finalul turului tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
Clasamentul pe echipe a fost castigat de catre echipa liderului turului Omega Pharma-Quick Step fiind urmata in clasament de catre Sky Procycling la 34 secunde distanta si Garmin - Barracuda ambele la 1,23 minute distanta.

Niciun comentariu:

Insportline