Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 februarie 2012

Sorana Cirstea si Simona Halep in turul II la Qatar Total Open

In perioada 13-19 februarie, la Doha, in Qatar, sub denumirea de "Qatar Total Open", pe suprafata hard, se desfasoara a-X-a editie a unui turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 2.168.400 $. Romania este reprezentata in competitia de catre Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Simona Halep.

Cirstea in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 49 in clasamentul WTA a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania australiencei Jarmila Gajdasova in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 41 in ierarhia WTA. Dupa 56 de minute de joc victoria a revenit Soranei in doua seturi identice cu scorul de 6-4, 6-1.
In turul II, Cirstea va evolua in impotriva unei alte australience Samantha Stosur (fav.3) asupra careia are un ascendent moral invingand-o la Australian Open.
Halep in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 63 in clasamentul WTA, a evoluat in turul I a competitiei in compania slovacei Daniela Hantchukova favorit numarul 15 in varsta de 18 de ani actualmente pe locul 20 in ierarhia WTA. Simona a reusit sa o invinga pe slovaca dupa un meci mraton care a durat 153 de minute si trei seturi cu scorul de 3-6,6-2, 7-6 (7-4).
In turul II, Halep va evolua impotriva invingatoarei din confruntarea ceha Iveta Benesova-Barbora Zahlavova Strycova.
Pentru accederea in turul II Sorana Cristea si Simona Halep si-au asigurt cate cu cec in valoarea de 11.300 $ si 70 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline