Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 februarie 2012

Biatlonistul Gheorghe Pop locul 12 in proba de sprint 7,5 km la Campionatul Mondial de biatlon pentru tineret si juniori de la Kontiolahti in Finlanda

Astazi, la Kontiolahti, in Finlanda, au continuat intrecerile Campionatului Mondial de biatlon pentru tineret si juniori cu intrecerile din proba de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Orsolya Tofalvi, Irina Potanga si Diana Salman iar masculin de catre Marius Ungureanu, Gheorghe Pop si Laurentiu Vamanu.

La feminin cea mai bine clasata in ierarhia finala a probei cu o lungime de 6 km a fost Irina Potanga care a terminat intrecerea pe locul 27 cu 2 tinte ratate ambele din pozitia in picioare si la o distanta de 2,10 minute de laureata probei.

Urmatoarea biatlonista in clasamentului probei a fost Diana Salman care a terminat intrecerea pe locul 32 cu 2 tinte ratate ambele din pozitia in picioare si la o distanta de 2,28 minute de invingatoarea probei.

Ultima biatlonista romanca in ierarhia intrecerii a fost a fost Orsolya Tofalvi care a terminat intrecerea pe locul 66 dupa 23,02 minute la 4,14 minute distanta de castigatoarea cursei si cu 4 tinte ratate (3 din pozitia in culct si una din pozitia in picioare).
Ca urmare a pozitiilor ocupate la finalul cursei de sprint Irina Potanga si Diana Salman vor participa duminica in cursa de urmarire 7,5 km.

In intrecerea masculina de 10 km cel mai bine clasat in ierarhia finala a probei a fost Gheorghe Pop care a terminat intrecerea pe locul 12 cu o singura tinta ratata din pozitia in picioare si la o distanta de 1,44 minute de laureatul probei.

Urmatorul biatlonist in clasamentului probei a fost biatlonistul Marius Ungureanu care a terminat intrecerea pe locul 30 dupa 21,50 minute la 2,35 minute distanta de castigatorul cursei si cu cu o singura tinta ratata din pozitia culcat.

Ultimul biatlonist roman in ierarhia intrecerii a fost Laurentiu Vamanu care a terminat intrecerea pe locul 42 cu 2 tinte ratate ambele din pozitia culcat si la o distanta de 3,04 minute de invingatorul probei.
Cei i-am numit aici pe Marius Ungureanu, Gheorghe Pop si Laurentiu Vamanu urmre evolutiei din proba de sprint vor praticipa duminic in cursa de 10 km urmarire.
Astazi vor intra in concurs juniorii care vor evolua atat la feminin cat si la masculin in cursele de 12,5 m individual respectiv 15 km individual.

Niciun comentariu:

Insportline