Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 februarie 2012

CVM Tomis Constanta - "Universitatea" Cluj 3-0 (25-19,25-14,25-16)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, în cadrul etapei a-XVI-a a Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, CVM Tomis Constanta si  Universitatea Cluj.

Ardelenii veniti la Constanta doar cu 8 jucatori si antrenorul Bogdan Tanase“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii bulgarii Martin Stoev şi Victor Karagyozov au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Marin Lescov (coordonator), Dragos Pavel (extrema),  Everaldo (extrema), Fabian Birău (centru), Maximo Torcello (universal), Radu Began (centru) şi Mihai Mihaila pe postul de libero.
Ardelenii veniti la Constanta doar cu 8 jucatori si antrenorul Bogdan Tanase pareau victime sigure dar in primul set au condus pana la 12-10 cand  intrat la serviciu coordonatorul gazdelor Marin Lescov si scorul a devenit 15-12. Dupa cel de-al doilea time-out tehnic transilvanenii revin la conducere cu 17-16. Antrenorul tomitanilor ii trimite in teren pe Voinea in locul lui Everaldo si Ivanov in locul lui Mihaila si rezultatele se vad pe tabela constantenii inchizand setul la 25-19.
Partialul al doilea debuteaza cu Lescov la serviciu care este scos de catre oaspeti abia la scorul de 9-0. In continuare dobrogenii conduc ostilitati iar la al doilea time-out tehnic scorul era 16-6 pentru Tomis. Studentii clujeni incearca ceva dar nu sepot apropia dect la 21-12 dupa care voleibalistii de la malul marii reusesc sa isi adjudece si partialul al doilea cu scorul de 25-14.
Setul al treilea are o desfasurare identica cu cel anterior tomitanii intrand la serviciu cu Lescov care de data acest se opreste la 5-0. In continuare diferenta se mareste si scorul la al doilea time-out tehnic arata 16-7 in favorea Tomisului. Urmeaza o tresarire d eorgolia a oaspetilor care se apropie la 23-16 dar termina rapid benzina si dau posibilitatea constantenilor sa isi djudece si setul al treilea cu scorul de 25-16.A mai jucat tanarul Alexandru Zahar.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 8 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 12 de puncte prin acest procedeu.Cele mai multe puncte au fost realizate de catre Dragos Pavel 12 urmat de Torcello cu 8 puncte.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis Constanta acumuleaza 42 puncte si se mentine pe locul 2 in clasamentul Diviziei A1, dupa liderul Remat Zalau, cu 46 puncte inainte lui Dinamo Bucuresti cu 33 de puncte.
Urmatoarea etapa a-XVII-a programeaza, duminica 12 februarie, la Constanta, derby-ul campionatului dintre CVM Tomis Constanta si campioana tarii REMAT Zalau.
Pana atunci insa "marinarii" se vor concentra asupra intalnirii de marti 7 februarie din returul optimilor de finală ale Cupei Challenge cand la Constanta vor veni cipriotii de la Nea Salamina Famagusta

Niciun comentariu:

Insportline