Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2012

Soran Cirstea in sferturile de finala ale turneului de la Pattaya (Thailanda)

In Thailanda, la Pattaya, sub denumirea de "PTT Pattaya Open" in perioada 5-12 februarie pe suprafata hard se desfasoara in turneul de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 de dollari.

Romania este reprezentata in aceasta intrecere de catre Sorana Cirstea atat la simplu cat si la dublu.
Cirstea in varsta de 21 de ani aflata in acest moment pe locul 54 in ierarhia WTA favorita numarul 7 a competitiei a intalnit in tur II al intrecerii din nou o japone si anume pe Misaki Doi  in varsta de 20 de ani aflata in prezent pe locul 130. Dupa doua seturi identice victoria a revenit jucatoarei nascute la Targoviste cu acelasi scor cu care trecuse de japoneza  Erik Sema si anume scorul 6-2, 6-2 in 75 de minute de joc.
In turul urmator Sorana va juca invingatoarea din partida Vera Zvonareva (Rusia,fav.1) si Akgul Amanmuradova (Uzbekistan).
Pentru accederea in sferturile de finala ale competitiei Sorana si-a asigurat deja un cec in valoare de 5.625 dollari si 70 de puncte WTA.
Romania este reprezentata in aceasta intrecere de catre Monica Niculescu si Simona Halep atat la simplu cat si la dublu.

Niciun comentariu:

Insportline