Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 februarie 2012

Echipajul de bob Romania 1(Nicolae Istrate, Florin Cezar Craciun) locul 7 la Whistler (Canada) in cadrul etapei a-IV-a Cupei Mondiale

La sfarsitul saptamanii trecute la Whistler Slinding Centre, in Canada, in cadrul etapei a-IV-a Cupei Mondiale la bob au avut loc intreceri atat la masculin cat si la feminin. De mentionat ca aici s-au desfasurat intrecerile de bob,skeleton si sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver din 2010.

Astfel in zona rezervata intrecerilor de bob, pe pista cu lungime de 1.450 metri  s-au desfasurat cele doua manse ale intrecerilor masculine de bob 2 persoane si respectiv 4 persoane.
In prima zi, la masculin, echipajul  Romania 1 de bob 2 persoane (Nicolae Istrate, Florin Cezar Craciun), dupa cele 2 manse a obtinut un timp de 1:45,04 minute ce i-a permis clasarea pe locul 7 din 21 de echipaje participante si la  o distanta 0,90 secunde in spatele castigatorilor echipajul Canada 1 (Rush,Lumsden).
In ziua a doua s-a desfasurat intrecerea de bob 4 persoane. Echipajul Romania 1 (Istrate, Peptea, Otava si Craciun)  s-a clasat pe locul 11 din 14 echipaje participante cu timpul total al celor doua manse de 1:44,25  la 1,79 secunde in spatele castigatorilor probei echipajul Rusia 1(Zubkov, Egorov, Trunenkov si Mokrousov).

Niciun comentariu:

Insportline