Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 martie 2012

Gallovits eliminata dar Begu merge mai departe la turneul de tenis de la Acapulco (Mexic)

In perioada 27 februarie - 3 martie, la Acapulco, in Mexic, sub denumirea de "Ambierto Mexicano Telcel", pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Irina Camelia Begu si Edina Gallovits-Hall.
Begu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 51 in clasamentul WTA, favorita numarul 4, a jucat in optimile de finala ale competitiei impotriva jucatoarei georgiene Anna  Tatishivili in varsta de 22 de ani aflata in acest moment pe locul 74 in ierarhia WTA. Dupa un meci blitz care a durat 71 de minute si doua seturi victoria a revenit Irinei cu scorul de 6-3, 6-1.
In sferturile de finala Begu va juca cu slovaca Magdalena Rybarikova cea care in turul I a eliminat-o pe Alexandra Dulgheru.
Gallovits-Hall in varsta de 27 ani, actualmente pe locul 103 in clasamentul WTA ajunsa pe tabloul principal dupa ce a fost nevoita sa treaca prin furcile caudine ale calificarilor a evoluat in turul II a intrecerii in compania italiencei Sara Errani in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 36 in ierarhia WTA fiind intrecuta de jucatoarea din "cizma" dupa 70 de minute de joc si doua seturi cu scorul de 6-4,6-1.
Pentru participarea la acest turneu  Edina Gallovits-Hall a fost rasplatita cu 2.950 $ si 30 punct WTA, puncte care o vor readuce intre primele 100 de jucatoare ale lumii

Niciun comentariu:

Insportline