Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2012

VELUX Champions League - NEPUTINTA : HCM Constanta - HC Saint Petersburg 24-26 (9-12)

Astazi, la Buzau, in Sala Sporturilor "Robert Iamandi" din localitate, in prezenta a 600 de spectatori, campioana Romaniei, HCM Constanta a intalnit in cadrul etapei a-IX-a, din cadrul grupei D, a VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin, pe campioana Rusiei, HC Saint Petersburg. Pentru constanteni partida era una de palmares dar si un bun prilej pentru "marinari" să spele rusinea din infrangerii cu Orlen Wisla Plock de saptamana trecuta.
Asa stand lucrurile antrenorul Constantin Stefan ajutat de catre secunzii Eden Hairi si Alexandru Buligan a trimis in teren urmatorul "7" : Mihai Popescu - Laurentiu Toma, Bogdan Criciotoiu, Iuliu Csepreghi, Marius Novanc, Alexandru Stamate si Alexandru Sabou.
In primele 5 minute jucatorii HCM-ului ne dau sperante ca  au scapat de pasa proasta in care se afla conducand cu 2-1. Dar cum o minune nu tine niciodata pre mult urmeaza 7 minute de seceta pentru gazde si oaspetii si vor conduce cu 5-2. Campionii Romaniei se regrupeaza si egaleza la scorul la 5-5 in minutul 16. Din minutul 19 pna in minutul 25 dobrogenii vor beneficia de superioritate numerica in teren de unul si chiar 2 jucatori dar nu stiu sa gestioneze acest avantaj asa ca in minutul 25 scorul era de 10-9 pentru formtia rusa. Pana la pauza oaspetii vor mai puncta de doua ori iar tomitanii intra la pauza in dezavantaj scor : HCM Constanta - HC Saint Petersburg 9-12.
In repriza a doua primul gol este marcat de catre rusi in minutul 34 scor 13-9. Acesti isi vor mari avantajul astfel ca in minutul 43 tabela de marcaj idica scorul de 18-14 in favoarea celor de la HC Saint Petersburg.
"Marinarii" se trezesc din letargie si incep cursa de urmarire terminata in minutul 54 cand preiau pentru a doua oara conducere in acest meci cu scorul de 24-23 insa pana la sfarsitul meciului se "remarca" George Buricea care lasa echipa in inferioritate numerica pentru doua minute iar la revenirea in teren rateaza doua aruncari la poarta decisive in economia jocului fapt speculat de formatia rusa care va castiga partida dupa 60 de minute de joc cu scorul de 26-24.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 6 aruncari la poarta aparate din 27 de aruncari, Ionut Rudi Stanescu (4/9), Alexandru Stamate 6 goluri din 9 aruncari, Valentin Ghionea (5/5 4 din aruncari de la 7 metri), Ghita Irimescu (3/3), George Buricea (3/5), Bogdan Criciotoiu (3/8), Marius Stavrositu (1/2), Iuliu Csepreghi, Alexandru Sabou (1/4), Laurentiu Toma (1/4 1 7 metri si un 7 metri ratat). Au mai jucat : Alexander Adzic, Marius Novanc, Borislav Angelovski si Marius Sadoveac.

Niciun comentariu:

Insportline