Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

Monica Niculescu in sferturile de finala, Simona Halep eliminata la turneul "Qatar Total Open" de la Doha

In perioada 13-19 februarie, la Doha, in Qatar, sub denumirea de "Qatar Total Open", pe suprafata hard, se desfasoara a-X-a editie a unui turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 2.168.400 $. Romania este reprezentata in competitia de catre Monica Niculescu si Simona Halep.

Niculescu, in varsta de 24 de ani, in prezent pe locul 31 in ierarhia WTA, a intalnit-o in faza optimilor de finala ala intrecerii pe ucraininca Kateryna Bondarenko jucatoare venita din calificari in varsta de 25 de ani aflata in prezent pe locul 90 in clasamentul WTA. Dupa 115 minute de joc victoria a revenit Monicai Niculescu cu scorul de 7-6(7-5),6-4.
In sferturile de finala slatineanca va juca impotriva australiencei Samantha Stosur favorita numarul 3 a intrecerii  care in turul II a eliminat-o pe Sorana Cirstea.

Halep in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 63 in clasamentul WTA, a evoluat in turul III a competitiei in compania belarusei Victoria Azarenka favorita numarul 1 a turneului in varsta de 22 de ani actualmente fiind lidera in ierarhia WTA. In primul set constanteanca a reusit sa o conduca pe Azarenka cu 3-1. Din acest moment si pana la sfarsitul partidei belarusa a reusit sa isi adjudece 11 game-uri fata de doar unul al Simonei astfel ca, dupa, 81 de minute de joc Simona Halep s-a recunoscut invinsa cu scorul de 6-3,6-1.
Pentru accederea in optimile de finala Simona Halep a fost recompensata cu cec in valoarea de 22.000 $ si 125 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline