Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2012

La "Open Gaz de France Suez" Halep este eliminata iar Niculescu trece in turul II

In Franta, la Paris, sub denumirea de "Open Gaz de France Suez" in perioada 4-12 februarie pe suprafata hard se desfasoara a -XX-a editie a turneului de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 538.000 de dollari.

Romania este reprezentata in aceasta intrecere de catre Monica Niculescu si Simona Halep atat la simplu cat si la dublu.
Niculescu in varsta de 24 de ani aflata in acest moment pe locul 32 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe australianca Jarmila Gajdasova in varsta de 24 de ani aflata in prezent pe locul 40. Dupa trei seturi victoria a revenit jucatoarei nascute la Slatina dupa o intalnire maraton cu scorul 6-1, 4-6, 6-4 in 147 de minute de joc.
In turul urmator Monica va juca impotriva germancei Angelique Kerber (fav.9).Halep in varsta de 20 de ani aflata in acest moment pe locul 60 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe italianca Roberta Vinci (fav.70) in varsta de 28 de ani aflata in prezent pe locul 23. Dupa doua seturi identice victoria jucatoarea nascuta la Constanta a fost invinsa cu scorul 6-4,6-4 in 75 de minute de joc.
Simona Halep pentru participare la acesta competitie a fost recompensata cu 1 punct WTA si 4.800 de $ iar Monica Niculescu pentru prezenta in turul II si-a asigurat un cec in valoare de 8.800 $ si 60 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline