Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2012

Turul Omanului (III) : Germanul Marcel Kittel (Project 1t4i) castiga etapa la sprint iar germanul André Greipel (Lotto Belisol Team) revine pe prima pozitie a clasamentului

Astazi, in Oman, in etapa a-II-a a cursei cicliste "Tour of Oman", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 144,5 km intre Al Awabi (Al Alya) si Muscat Heights (Bank Muscat HQ) victoria revenind la sprint germanului, in varsta de 23 ani, Marcel Kittel, de la formatia Project 1t4i, cu timpul de 3 ore 23 minute.

Kittel i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe conationalul sau André Greipel (Lotto Belisol Team) si pe francezul Nacer Bouhanni (FDJ-Big Mat) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului doi dn etapa de astazi germanul André Greipel (Lotto Belisol Team) a revenit pe prima pozitie clasamentului imbracand din nou tricoul verde al liderului in clasamentul general fiind urmat la 2 secunde de catre slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) si de francezul Nacer Bouhanni (FDJ-Big Mat la 8 secunde distanta.
Greipel  la detronat pe Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) si in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 28 puncte, imbracand la finalul etapei imbracand tricoul rosu al acestei ierarhii.
Tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general este purtat pentru  doua zi consecutiv de catre slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale).
In clasamentul pe echipe RadioShack-Nissan rmne pe prima pozitie si dupa acesta etapa fiind urmata de catre FDJ-Bigmat si Rabobank Cycling Team ambele la 22 secunde distanta.
Maine in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 142,5 km intre Bidbid (Nafa’a) si Al Wadi Al Kabir.

Niciun comentariu:

Insportline