Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 iunie 2011

Sorana Cirstea si Simona Halep in turul II la Birmingham si Copenhaga

Luni, la Birmingham, in Anglia, pe iarba, a debutat editia din acest an a turneului "AEGON Classic" dotat cu premii in valoare totala de 220.000 $.
Prima romanca intrata in concurs a fost Sorana Cirstea in varsta de 21 ani actualmente pe locul 78 ierarhia WTA a avut-o ca adversara in primul tur pe chinezoiaca Chen Kai Chang in varsta de 20 de ani in prezent situata pe locul 142 in clasamentul WTA.
Dupa o ora de joc victoria a revenit Soranei in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-3.
In runda urmatoare Cirstea o va intalni pe slovaca Daniela Hantuchova in varsta de 28 de ani, aflata in acest moment pe locul 29 in ierarhia WTA, favorita numarul 4 a intrecerii.
Ieri a intrat in concurs si Edina Gallovits Hall in varsta de 26 ani de aflata in acest moment pe locul 131 WTA care a intalnit-o in primul tur pe japoneza Misaki Doi in varsta de 20 de ani in prezent pe locul 130 WTA.
Dupa de 69 de minute joc victoria a revenit sportivei din "tara soarelui rasare" in doua seturi cu scorul de 6-4,6-2. Pentru participarea la acest turneu Gallovits a fost recompensata de catre organizatori cu un cec in valoare de 700 $ si 1 punct WTA.
Luni, la Copenhaga, in Danemarca, pe iarba a debutat editia din acest an a turneului "E-Boks Sony Ericsson Open 2011".
Singura reprezentanta a Romaniei in acest concurs constanteanca Simona Halep in varsta de 20 ani actualmente pe locul 60 ierarhia WTA a avut-o ca adversara in primul tur pe letona Anastasiya Sevastova in varsta de 20 de ani in prezent situata pe locul 54 in clasamentul WTA.
Dupa un meci maraton care a durat 132 de minute victoria a revenit "sirenei" Simona Halep in trei seturi cu scorul de 6-7(5-7), 7-6(7-4), 6-0.
In runda urmatoare Halep o va intalni astazi pe arena centrala pe croata Petra Martic in varsta de 20 de ani, aflata in acest moment pe locul 112 in ierarhia WTA.

Niciun comentariu:

Insportline