Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

Dulgheru eliminata dar Cadantu si Cirstea merg mai departe la "Whirlpool Ambierto Monterrey"

In perioada 20 - 26 februarie, la Monterrey, in Mexic, sub denumirea de "Whirlpool  Ambierto Monterrey", in complexul "Sierra Madre Tennis Cub" pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $. Romania a fost reprezentata in aceasta competitia de Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Sorana Cristea.
Dulgheru in varsta de 22 ani, actualmente pe locul 56 in clasamentul WTA, favorita numarul 4 la castigarea competitiei, a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania ibericei Silvia Soler-Espinoza in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 71 in ierarhia WTA aceasta din urma reusind sa o invinga pe Alexandra dupa 88 de minute de joc in doua seturi identice cu scorul de 6-3, 6-3.
Pentru participarea la acest turneu  Alexandra Dulgheru a fost recompensata cu 1.725 $ si 1 punct WTA.
Cadantu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 110 in clasamentul WTA,  a evoluat in turul I a competitiei in compania australiencei Jelena Dokic. Dokic in varsta de 28 de ani actualmente pe locul 74 in ierarhia WTA a fost invinsa de catre  Alexandra dupa 133 de minute de joc si trei seturi identice cu scorul de 3-6,6-1,7-5.
In turul urmator Cadantu va juca cu invingatoarea Alexandrei Dulgheru spaniola Silvia Soler-Espinoza.

Cirstea in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 48 in clasamentul WTA beneficiara unui wild card din partea organizatorilor si favorita numarul 3 a evoluat in primul tur a intrecerii in compania elvetiencei Stefanie Voegele in varsta de 21 de ani actualmente pe locul 128 in ierarhia WTA a fost invinsa de catre Sorana dupa 110 de minute de joc si trei seturi cu scorul de 6-3, 2-6,7-5.
In runda urmatoare Sorana va juca impotriva maghiarei Timea Babos.
Pentru participarea la acest turneu  Alexandra Dulgheru si Alexandra Cadantu au fost recompensate cu 1.725 $ si 1 punct WTA.

Niciun comentariu:

Insportline