Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 februarie 2012

Romania invinsa de Polonia in Fed Cup. Ratam din nou barajul de promovare

Ieri, in ziua a treia a intrecerilor Fed Cup din cadrul grupelor zonei I Euro-Africane in complexul Municipal Tenis Club din Eilat au continuat partidele de tenis.

In Grupa D Romania a avut de infruntat Polonia intr-o partida decisiva pentru calificarea la baraj.
In prima partida, constanteanca Simona Halep (20 de ani, actualmente pe locul 60 in ierarhia WTA) a intalnit-o pe cea mai tanara dintre surorile Radwansk, Urszula (21 de ani, 85 WTA) de care a trecut in doua seturi cu scorul de 7- (9-7),6-4.
In a doua intalnire de simplu s-au infruntat Irina Begu (21 de ani, in prezent pe locul 45 in clasamentul WTA) si Agnieszka Radwanska (22 de ani, locul 6 in ierarhia WTA). Valoarea polonezei si-a spus cuvantul invingand-o fara drept de apel pe Irina in doua seturi cu scorul de 6-1,6-3.
Dup cele dou intalniri de simplu scorul era egal 1-1 astfelc intalnirea de dublu se anunta decisiva in stabilire castigatoarei grupei si implicit participarea la barajul de promovare.
Confruntarea care s-a intins pe parcursul a trei seturi incepe sub bune auspicii pentru fetele noastre care isi adjudeca primul set cu 6-4 crendu-ne sperante si iluzii  in vedere castigarii. Dar nu  fost sa fie asa pentru pote relaxate dupa castigarea setului fetelor noastre le-a scazut concentrarea fapt de care au profitat cele doua surori Radwanska acestea preluand intiativa si castigand urmatoarele doua seturi cu un neverosil 6-0,6-0 Romania ratand astfel pentru a cata oara participarea la barajul de promovare. Nici coptarea in stafful tehnic a reputatului Sever Dron nu a dat rezultate asa ca asteptam din nou editia de anul urmator. Presedinta forului tenisistic national m numit-o aici pe fosta mare jucatoare Ruxandra Dragomir ar trebui sa se ocupe mai indeaproape de echipa de Cupa Davis a baietilor si de cea de Fed Cup a fetelor decat sa creeze polemici in audiovizual pe tema  problemelor aparute in evidentele contabile pe cand Federatia era condusa de Ilie Nastase.

Niciun comentariu:

Insportline