Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 februarie 2012

Turul Omanului (II) : Slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) castiga etapa la sprint si a imbraca toate cele trei tricouri distinctive ale turului

Astazi, in Oman, in etapa a-II-a a cursei cicliste "Tour of Oman", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 140,5 km intre Sur si Wadi Dayqah Dam victoria revenind la sprint slovacului, in varsta de 22 ani, Peter Sagan, de la formatia italiana Liquigas-Cannondale, cu timpul de 3 ore 10 minute si 44 secunde.
Sagan i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe australianul Baden Cooke (GreenEdge Cycling Team) si pe olandezul Tom Jelte Slagter (Rabobank Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de astazi slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) a preluat tricoul verde al liderului in clasamentul general fiind urmat la 4 secunde de catre germanul André Greipel (Lotto Belisol Team) si de australianul Baden Cooke (GreenEdge Cycling Team) la 7 secunde distanta.
Castigarea sprintului de la finalul cursei la propulsat pe a imbracat slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) in pozitia de lider al clasamentului celui mai bun sprinter cu un total de 21 puncte, imbracand totodat la finalul etapei si tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul pe echipe RadioShack-Nissan  prelut conducerea fiind urmata de catre FDJ-Bigmat si Rabobank Cycling Team ambele la 22 secunde distanta.
Maine in etapa a doua ciclistii vor avea de parcurs distanta de 144,5 km intre Al Awabi (Al Alya) si Muscat Heights (Bank Muscat HQ).

Niciun comentariu:

Insportline