Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2012

Qatar Tour (IV) : Belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) castiga etapa la sprint si imbraca tricoul auriu al liderului pentru a patra zi consecutiv

Astazi, in Qatar, in etapa a-IV-a a cursei cicliste "QatarTour", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 144 km intre Al Thakhira si Madinat Al Shamal, victoria revenind la sprint liderul turului belgianul Tom Boonen in varsta de 31 de ani de la formatia Omega Pharm-Quick Step cu timpul de 3 ore 3 minute si 14 secunde.
Boonen i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe olandezul Tom Veelers (Project 1t4i) si pe elvetianul Fabian Cancellara (RadioShack-Nissan) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Prin victoria de astazi belgianul Tom Boonen (Omega Pharm-Quick Step) imbraca pentru a patra zi consecutiv tricoul auriu al liderului in clasamentul general totodata distatandu-se in ierarhia generala 31 secunde de americanul Tyler Farrar (Garmin-Barracuda) si spaniolul Juan Antonio Flecha (Sky Procycling) la 34 secunde distanta.
Belgianul Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) continua sa imbrace si tricoul argintiu al celui mai bun sprinter cu un total de 45 puncte.
Lituanianul Ramunas Navardauskas (Garmin-Barracuda) sosit al optulea in cursa imbraca din nou la finalul etapei tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul pe echipe Omega Pharma-Quick Step conduce fiind urmata de catre Sky Procycling la 34 secunde distanta si Garmin - Barracuda ambele la 1,23 minute distanta.
Maine in etapa a cincea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 160 km intre Camel Race Track si Al Khor Corniche.

Niciun comentariu:

Insportline