Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 mai 2011

Elora Dabija la feminin si Petru Alexandru Luncanu la masculin castiga turneele futures de la Bucuresti


Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
Saptamana trecuta la Bucuresti, pe zgura, a debutat primul turneu futures feminin cu premii totale in valoare de 10.000 $. Din cei 26 de jucatoare de tenis din Romania calificate pe tabloul principal de simplu 3 dintre ele au ajuns pana in semifinale pentru ca finala sa fie una romaneasca disputata intre Elora Dabija ( 20 d eani, locul 452 WTA) favorita numarul 3 si Laura Ioana Andrei (23 de ani, locul 547 in ierarhia WTA) favorita numarul 4 a intrecerii. Dupa 2 seturi victoria a revenit lui Elora Dabija cu scorul de 6-4, 6-2. In intrecerea de dublu perechea Laura Ioana Andrei, Elena Hristea a trecut in finala competitiei de dublul Eslander (Finlanda), Negrin (Austria) cu scorul de 7-6,6-1.


La Grado, in Italia, pe zgura, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 25.000 $, a participat Alexandra Cadantu.
Cadantu in varsta de 21 ani actualmente pe locul 191 in ierarhia WTA favorita numarul 8 a competitiei a ajuns pana in finala turneului unde a fost intrecuta cu scorul de 6-2, 6-4 de catre croata Ajla Tomljanovic.
Saptamana trecuta la Bucuresti, pe zgura, a debutat primul turneu futures cu premii totale in valoare de 10.000 $. Din cei 19 tenismeni romani calificati pe tabloul principal de simplu 3 dintre ei au ajuns pana in semifinale pentru ca finala sa fie una romaneasca disputata intre Marius Copil (20 de ani, locul 251 ATP) favoritul numarul 1 si Petru Alexandru Luncanu (22 de ani, locul 571 ATP). Dupa 3 seturi victoria a revenit lui Petru Alexandru Luncanu cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5. In intrecerea de dublu perechea Craciun,Reuter (Belgia) a trecut in finala competitiei de dublul Apostu-Efremov,Barbu cu scorul de 7-6,6-2.

Niciun comentariu:

Insportline