Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 mai 2011

Edina Gallovits Hall avanseaza in turul II la Roland Garros

Astazi, la Roland Garros, in Franta, in a doua zi a "Internationalelor Frantei" Edina Gallovits Hall  in varsta de 26 ani actualmente pe locul 131ierarhia WTA, aflata in prima jumatate a tabloului a avut-o ca adversara pe pe germanca Angelique Kerber in varsta de 23 de ani in prezent situata pe locul 69 in clasamentul WTA.Kerber incepe confruntarea in forta si conduce cu 4-0 avantaj care se va pastra pana la sfarsitul setului castigat de germanca cu scorul de 6-2.
In setul urmator debutul apartine tot lui Kerber care conduce cu 2-0. Din acest moment timisoreanca  preia intiativa sin din cele 13 jocuri disputate pana la sfarsitul partidei banateanca ii va lasa adversarei sale doar un singur game la debutul in setul 3.Astfel ca, dupa, doua ore de joc efectiv Gallovits castiga in trei seturi cu scorul de 2-6, 6-3 si 6-1.
In turul II  Edina Gallovits Hall o va intalni pe australianca  (!) Anastasia Rodionova in varsta de 29 de ani, aflata in acest moment pe locul 74 in ierarhia WTA, care a trecut in primul tur de rusoiaca Nadia Petrova (fav.26) cu scorul de 6-7, 6-3,6-4.

Niciun comentariu:

Insportline