Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 mai 2011

CSV 2004 Tomis Constanta - Dinamo Romprest Bucuresti 3-1 (23-25, 25-17, 25-14, 25-14) in semifinalele Cupei Romaniei la volei

Astazi in Sala Sporturilor din Chiajna, in cadrul semifinalelor Cupei Romaniei la volei feminin noua campioana a tarii CSV 2004 Tomis Constanta a primit replica bucurestencelor de la Dinamo Romprest.

“Sirenele” conduse de pe margine de catre antrenor principal Darko Zakoc si de Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Elena Butnaru (centru), Claudia Gavrilescu (cap.,centru), Jasna Majestorovic (extrema), Emiliya Nikolova (universal), Ioana Nemtanu (extrema) - Marina Vujovic (libero).
Partida a început foarte bine pentru constănţence, care au intrat la primul time-out tehnic cu avantaj de patru puncte (8-4). Cu Butnaru şi Nikolova de neoprit la fileu, Tomisul joacă foarte bine şi se distanţează la nu mai puţin de 8 puncte (14-6) trezite din pumni "capitalistele" revin spectaculos si vor conduce cu 16-15 si 22-20 adjudecandu-si primulset cu scorul de 25-23.
Partialul al doilea incepe in aceeasi nota de dominare a "marinarelor" care vor conduce cu 8-4, 12-5, 18-8, 21-10.De data aceasta "tomitanele" sunt mai atente si reusesc ca castige setul al doilea cu scorul de 25-17.
In al treilea set campioanele descatusate vor conduce cu 11-1 si 19-4.  Dobrogencele reduc motoarele astfel ca le dau prilejul dinamovistelor sa mai reduca dar cam atat pentru ca "sirenele" isi vor adjudeca setul al treilea cu scorul de 25-14.
Setul al patrulea si ultimul este controlat de la un capat la altul de campioane care vor conduce cu 8-4, 14-5. Urmeaza o tresarire de orgoliu a dinamovistelor care vor reduce scorul la 17-12. Dar  foarte putin pentru o aspiranta la castigarea trofeului pentru ca jucatoarele de la CSV 2004 Tomis Constanta si vor adjudeca si setul patru cu scorul de 25-14.
La "marinare" a mai evoluat Cristina Cazacu.
De remarcat faptul ca in ultimul set patronul celor de la Dinamo Romprest Bucuresti a incercat sa agite putin apele poate se vor indura arbitri si vor castiga acestia meciul in locul jucatoarelor sale.
In finala intrecerii ce se va desfasura maine CSV 2004 Tomis Constanta o va intalni pe Stiinta Bacau intr-o reeditare a finalei Campionatului National Divizia A1. Moldovencele de la Stiinta Bacau au accces in finala competitiei dupa ce au trecut in semifinale de fetel de la CSM Lugoj cu scorul de 3-1.

Niciun comentariu:

Insportline