Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 mai 2011

Alexandru Manta si Bogdan Balan (Lyon Olympique Universitaire) au promovat in prima liga franceza de rugby Top 14


La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul treizeci ultima a sezonului regulat.
Saint Etienne cu flankerul
Cristian Petre titular evoluand pe teren propriu in fata celor de la Lyon au fost invinsi cu scorul de 23-14 (20-8).Echipa oaspete a incept partida cu internationalul roman pilierul Bogdan Balan in postura de rezerva si inchizatorul din gramada Alexandru Manta titular.Prin victoria obtinuta in fata coechipierilor lui Cristian Petre, Lyon Olympique Universitaire a terminat PRO D2 pe primul loc promovand in prima liga franceza de rugby Top 14. In imaginea alaturata pilierul Bogdan Balan tine trofeul destul de voluminos cu ambele brate.
Evoluand in deplasare,Union Bordeaux-Begles, in fata celor de la Auch au terminat partida invinsi cu scorul 29-27 (6-14).La oaspeti internationalul roman pilierul Silviu Florea a fost titular.Union Boreaux-Begles va juca in semifinale impotriva celor de la Grenoble.
Daca va invinge echipa lui Silviu Florea pentru a putea promova in Top 14 va disputa inca o partida importiva invingatoarei din partida Albi - Stade Montoise.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand acasa, impotriva celor de la Tarbes, a invins cu scorul de 35-21 (28-7). La oaspeti Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) a fost rezerva.
Colomier cu internationalul roman centrul Dan Dumitru neconvocat pentru aceasta confruntare aterminat partida victorioasa cu scorul de 35-15 (21-10) in fata celor d ela Carcassonne.
La Dax echipa locala a primit replica celor de la RC Narbonne la care internationalul roman Alin Coste nu a fost retinut in lot, partida terminandu-se cu scorul de 60-17 (32-3)in favoarea celor de la Dax.
Aix-en-Provance, la care internationalii romani Valentin Ursache (linia a-II-a) si pilierul Mihaita Lazar au fost titulari, jucand acasa in fata propriilor suporteri au fost invinsi cu scorul de 25-24 (16-12).

Niciun comentariu:

Insportline