Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iunie 2011

Skoda - Tour de Luxembourg (I) : Rutierul elvetian Fabian Cancellara (Leopard Trek) a castigat prologul si a imbracat tricoul galben al liderului turului

Ieri, in Luxemburg, a debutat a-71-a editie a "Skoda - Tour de Luxembourg", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, intrecere cese va desfasura in perioada 1-5 iunie.
La aceasta competitie participa 17 echipe care vor parcurge traseul cu o lungime totala de 734,2 km parcursi in  4 etape plus prologul.
In prologul turului cei 136 de rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs un contratimp individual  pe distanta a 2,7 km intre luxembourg si Ville victoria revenind elvetianului Fabian Cancellara in varsta de 30 de ani de la formatia luxemburgheza Leopard Trek, cu timpul de 3 minute si 42 secunde.
Pe locurile urmatoare s-au situat francezii  Damien Gaudin (Team Europcar) la 5 secunde distanta si Jimmy Engoulvent (Saur - Sojasun) la 8 secunde distanta.
Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de ieri elvetianul Fabian Cancellara (Leopard Trek) a imbracat tricoul galben al  liderului in clasamentul general fiind urmat de catre francezii  Damien Gaudin (Team Europcar) la 5 secunde distanta si Jimmy Engoulvent (Saur - Sojasun) la 8 secunde distanta.
in ierarhia celui mai bine clasat tanar in clasamentul general sa instalat pe prima pozitie s-a instalat  francezul  Damien Gaudin (Team Europcar) iar clasamentul pe echipa este condus de catre Leopard Trek urmata la 3 secunde distanta de Saur - Sojasun si la 7 secunde de catre Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team.
Astazi in prima etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 192,8 km intre Luxembourg si Bascharage.

Niciun comentariu:

Insportline