Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 mai 2011

Roland Garros : Tecau in turul II la dublu.Halep si Gallovits parasesc turneul invinse de jucatoarele din Australia

Astazi la Roland Garros, in Franta, in ziua a patra a celui de-al doilea  turneu din seria celor patru de la feminin au avut loc doua confruntari romano-australiene. Astfel, constanteanca Simona Halep, in varsta de 19, ani actualmente pe locul 65 ierarhia WTA, a a intalnit-o, pe terenul numarul 1 din complexul parizian, in turul II, pe australianca Samantha Stosur, in varsta de 27 de ani, aflata in acest moment pe locul 6 in ierarhia WTA, favorita numarul 8 a intrecerii si totodata finalista editiei de anul trecut a turneului de la Roland Garros.
Dupa o ora de joc victoria a revenit jucatoarei din emisfera sudica care a reusit o victorie clara in doua seturi cu scorul de 6-0, 6-2. De remarcat faptul ca dobrogeanca a reusit sa castige primul sau joc care de fapt a fost un break pe serviciul adversarei in jocul de debut al setului doi.
A doua romanca, intrata astazi, in concurs, banateanca Edina Gallovits Hall,  in varsta de 26 ani actualmente pe locul 131  in ierarhia WTA, aflata in prima jumatate a tabloului, a avut-o ca adversara in turul II al competitiei, pe terenul numarul 5,  pe australianca  (!) Anastasia Rodionova in varsta de 29 de ani, aflata in acest moment pe locul 74 in ierarhia WTA. Dupa o ora de joc victoria a revenit sportivei de la Antipozi cu scorul de 6-1,6-4.
In intrecerea de dublu rezervata baietilor perechea romano-suedeza Horia Tecau-Robert Lindstedt favoritii numarul 9 la castigarea trofeului evoluand pe terenul numarul 10 in compania dublului nordamerican James Cerretani (SUA), Adil Shamasdin (Canada) au obtinut victoria cu scorul de 6-4,6-3 calificandu-se astfel in turul II al intrecerii.

Niciun comentariu:

Insportline