Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 mai 2011

Il Giro d' Italia (VIII) - Rutierul Oscar Gatto (Farnese Vini - Neri Sottoli) castiga etapa iar olandezul Pieter Weening (Rabobank Cycling Team) pastreaza tricoul roz al liderului turului

Astazi, in etapa a-VIII-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 217 km intre Sapri si Tropea, victoria revenind la sprint italianului in varsta de 26 de ani, Oscar Gatto de la formatia italiana Farnese Vini - Neri Sottoli cu timpul de 4 ore 59 minute si 45 secunde. Acesta la invins lasprintul final pe spaniolul Alberto Contador (Saxo Bank Sungard). Pe locul trei la 5 secunde distanta a sosit Alessandro Petacchi (Lampre - ISD) .

In clasamentul general continua sa conduca olandezul Pieter Weening (Rabobank Cycling Team) fiind urmat la 2 secunde distanta de belarusul Kanstantsin Sivtsov si italianul Marco Pinotti toti de la formatia americana HTC-HighRoad.
Cel mai bun sprinter este in continuare Alesandro Petacchi care conduce in clasamentul vitezistilor cu un total de 64 de puncte. In ierarhia cataratorilor belgianul Bart De Clercq (Omega Pharma-Lotto) este lider pentru a doua zi consecutiv cu 11 puncte iar cel bine clasat tanar in clasamentul general este si dupa etapa de astazi olandezul Steven Kruijswijk (Rabobank Cycling Team). In clasamentul pe echipe continua sa conduca Movistar Team urmata de Pro Team Astana la 1 secunda distanta si Geox-TMC la 1,06 minute distanta.
Maine in etapa a-IX-a a "Giro d'Italia" rutierii vor avea de parcurs distanta de 169 km intre Messina si Etna.

Niciun comentariu:

Insportline