Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 mai 2011

Turul Dobrogei (III) - rutierul bulgar Giorgi Giorgiev (Tusnad Cycling Team) castiga etapa la sprint si preia tricoul galben al liderului turului

Ieri in etapa a-III-a a Turului Dobrogei la ciclism, intrecere ce se va desfăşura conform regulamentelor UCI şi FRCT, rutierii au avut de parcurs distanta de 110 km pe Constanta – Ovidiu - Medgidia - Valea Dacilor - Ciocârlia de Sus - Lanurile - Mereni - Topraisar - Moviliţa - Techirghiol - Agigea - Constanţa, victoria revenind bulgarului Giorgi Giorgiev de la formatia harghiteana Tusnad Cycling Team cu timpul total de 2 ore 26 minute si 24 de secunde.

Bulgarul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe Mihai Vrabiev (Dinamo) si de Stefan Morcov (Mazicon) sositi in acelasi timp cu  invingatorul etapei.
In urma etapei de ieri tricoul galben al liderului turului a fost preluat de catre bulgarul Giorgi Giorgiev (Tusnad Cycling Team) care este urmat de catre Razvan Juganaru (Dinamo) la 2,15 minte distanta si Alexander Braico (Tusnad Cycling Team) la 4,01 minute distanta de liderul turului.
Astazi, in etapa a-IV-a, ultima a turului, cicliştii vor avea de parcurs 70 km într-un circuit de 70 km, pe un traseu in orasul Constanta.

Niciun comentariu:

Insportline