Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 mai 2011

Il Giro D'Italia (XI) : Rutierul francez John Gadret (AG2R La Mondiale) castiga etapa dar spaniolul Alberto Contador Velasco (Saxo Bank Sungard) ramane cu tricoul roz

Ieri, in etapa a-XI-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 142 km intre Tortoreto si Castelfidardo, victoria revenind la sprint francezului in varsta de 32 de ani, John Gadret de la formatia franceza AG2R La Mondiale cu timpul de 3 ore 33 minute si 11 secunde. Rutierul din Hexagon i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe ibericul  Joaquím Rodríguez Oliver (Katusha Team) si pe italianul Giovanni Visconti (Farnese Vini - Neri Sottoli) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa etapa de ieri spaniolul  Alberto Contador Velasco (Saxo Bank Sungard) imbraca pentru a treia zi consecutiv tricoul roz al liderului intrecerii  fiind urmat in clasamentul general de belarusul Kanstantsin Sivtsov (HTC-Highroad) la 59 secunde distanta si italianul Vincenzo Nibali ( Liquigas-Cannondale) 1,21 minute distanta.
Alessandro Petacchi (Lampre - ISD) continua sa conduca in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 80 de puncte. Ierarhia cataratorilor  are ca lider pe italianul Filippo Savini (Colnago - CSF Inox) cu 16 puncte iar cel bine clasat tanar in clasamentul general este cehul  Roman Kreuziger (Pro Team Astana). In clasamentul pe echipe formatia kazaha Pro Team Astana a preluat sefia fiind urmata la 15 secunda distanta de Androni Giocattoli si Movistar Team la 3,58 minute distanta.
Astazi in etapa a-XII-a a "Giro d'Italia" rutierii vor avea de parcurs distanta de 184 km intre Castelfidardo si Ravenna.

Niciun comentariu:

Insportline