Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2011

Tonita si Tincu eliminati de "Sfinti" in semifinalele "Heineken Cup"

La sfarsitul saptamanii trecute s-au reluat intrecerile cupelor europene la rugby. In semifinalele “Heineken Cup” vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand in deplasare, pe arena “Sfintilor” din Northampton, in fata a 18.231 de spectatori a fost invinsa cu scorul de 23-7 (17-7) ratand astfel calificarea in finala competitiei. La oaspeti internationalii romani flankerul Ovidiu Tonita si Marius Tincu nu a fost convocati pentru aceasta partida.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisinoua.
Aurillac, cu centrul
Romeo Gontineac neconvocat, jucand acasa, impotriva celor de la Stade Montois, a invinsa cu scorul de 28-21 (15-6).
Aix-en-Provance, la care internationalii romani
Valentin Ursache (linia a-II-a) si pilierul Mihaita Lazar au fost titulari, jucand in deplasare la Oyonnax au fost invinsi cu scorul de 39-32 (27-13).
Saint Etienne cu flankerul Cristian Petre titular evoluand pe terenul celor de la Auch au fost invinsi cu scorul de 34-19 (14-9).
Tarbes cu fostul international
Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluandin deplasarein fata celor de la Union Bordeaux-Begles au terminat partida invinsi scorul 50-23 (26-16).La gazde internationalul roman pilierul Silviu Florea a fost rezerva intrand in teren la debutul reprizei a doua cand a fost si sanctionat cu o eliminare temporara de 10 minute ca urmare a primirii un cartonas galben.
La Narbonne echipa gazda la care internationalul roman Alin Coste nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida a trecut cu scorul de 23-17 (9-11)de cei d ela Colomiers. La oaspeti, internationalul roman centrul Dan Dumitru nu a fost convocat pentru aceasta confruntare.
La Lyon, echipa gazda cu internationalii romani pilierul
Bogdan Balan si inchizatorul din gramada Alexandru Manta titulari a invins cu scorul de 19-9 (6-6) pe cei de la Pau.

Niciun comentariu:

Insportline