Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 mai 2011

Sorana Cirstea invingatoare in fata Alexandrei Dulgheru in duelul romanesc de la Roland Garros


Astazi, la Roland Garros, in Franta, in ziua a cincea a "Internationalelor Frantei"  a fost organizata de catre gazde ziua Romaniei prilej cu care a fost invitata sa participe la acest eveniment si presedinta Federatiei Romane de Tenis fosta jucatoare Ruxandra Dragomir. Coincidenta sau nu pe terenul numarul 17din complexul parizian Alexandra Dulgheru in varsta de 22 ani actualmente pe locul 35 in ierarhia WTA, favorita numarul 27 a competitiei a avut-o ca adversara in tur II al intrecerii pe Sorana Cirstea in varsta de 21 ani in prezent pe locul 99 in clasamentul WTA. Bilantul intalnirilor directe dintre cele doua jucatoare era favorabil Soranei cu scorul de 2-0 in urma celor doua confruntari din 2007 de la Bucuresti si Marsilia.
Sorana incepe in forta si castiga doua jocuri pe serviciul adversarei sale astfel ca va conduce in primul set cu 5-1. Alexandra revine imediat cu un rebreak dar jucatoarea nascuta la Targoviste (Cirstea) nu se lasa mai prejos si reactioneaza  castigand jocul pe serviciul lui Dulgheru astfel ca primul set ii revine 43 de minute de joc Soranei Cirstea cu scorul de 6-2.
Dulgheru domina inceputul setului conducand cu 3-1 dar Cirstea revine spectaculos si castiga setul dupa 61 de minute si implicit si meciul cu 7-5 in urma un break dupa ce in prealabil irosie 2 mingii de meci.
Pentru aceasta performanţă are asigurat in cec in valoare de 42.000 euro din partea organizatorilor.In turul III Sorana Cirstea va juca cu invingatoarea din partida Na Li (China), cap de serie numărul 6 actualmente pe locul 7 in clasamentul WTAşi Silvia Soler-Espinosa (Spania), poziţia 158 în clasamentul mondial.

Niciun comentariu:

Insportline