Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 mai 2011

Turul Dobrogei la ciclism (I) : moldoveanul Sergiu Ciobanu (Tusnad Cycling Team) a imbracat tricoul galben al liderului turului dupa prima etapa

Ieri a debutat a 12-a ediţie a Turului Dobrogei la ciclism, intrecere ce se va desfăşura conform regulamentelor UCI şi FRCT.
La start s-au aliniatjuniorii mari, under 23 şi Elite, urmând să se întocmească ierarhii separate.
Startul Turului Dobrogei s-a da joi, la ora 9.30 cu un prolog pe distanţa de 5 km, pe traseul Constanta (din fata Salii Sporturilor) - Mamaia (sosirea in fata Hotelului Caraiman), în pluton compact.
Contratimpul individual ce a urmat s-a desfasurat in statiunea Mamaia pe traseul Hotel Caraiman - Aqua Magic Mamai si a fost castigata de catre rutierul Sergiu Ciobanu din Republica Moldova echiper al formatiei Tusnad Cycling team cu timpul de 6 minute si o secunda. El a fost urmat in clasamentul de etapa de catre dinamovistul Alexandru Ciocan la 1 secunda distanta si Zoltan Sipos (Mazincon) la 11 secunde distanta.
După-amiaza, a fost programată prima etapă, care s-a întins pe distanţa a 80 km intre Constanta – Mangalia si retur si a fost castigata de catre Zoltan Sipos (Mazincon) cu timpul total de 1 ora 44 minute si 55 secunde. Sipos a fost urmat in clasamentul de etapa de catre moldoveanul Sergiu Ciobanu (TCT) si Alexandru Ciocan (Dinamo Bucuresti) la 3 secunde distanta.
In clasamentul general pe prima pozitie s-a instalat moldoveanul Sergiu Ciobanu (TCT) care a imbracat tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre Alexandru Ciocan (Dinamo Bucuresti) la 3 secunde distanta si Zoltan Sipos (Mazincon) la 4 secunde distanta.
Astazi, de la ora 10.00, in etapa a-II-a, plutonul va pleca pe traseul Constanta - Agigea - Negru Vodă - Mangalia - Eforie Nord - Agigea - Constanta, pe distanţa a 130 km. 

Niciun comentariu:

Insportline