Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 mai 2011

Tecau eliminat in sferturile de finala iar Dulgheru in semifinale la dublu la Internazionali BNL d'Italia" de la Roma

La Roma, in Italia, sub denumirea de "Internazionali BNL d'Italia", in perioada 8-15 mai pe o zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii totale in valoare de 2.750.000 $.

Romania mai are reprezentanti doar in probele de dublu.
Astfel la masculin in faza sferturilor de finala ale competitiei perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a fost intrecuta cu scorul de 6-2,6-1 dupa 64 de minute de joc de perechea italiana Simone Bolelli, Fabio Fogninii .
Pentru participarea la aceasta intrecere Tecau si Lindstedt au fost recompensati fiecare cu cate un cec in valoare de 16.400 $
In intrecerea similara feminina perechea formata din romanca Alexandra Dulgheru si australianca Jarmila Gajdasova au reusit performanta de a ajunge in semifinalele intrecerii dupa ce au trecut in sferturile de finala in 93de minute de joc cu scorul 7-6 )10-8) si 6-2 de perechea Gisela Dulko (Argentina), Flavia Pennetta (Italia) favoritele numarul 1 la castiagrea turneului.
In semifinale dublul romano-australian va juca impotriva perechii spaniole Maria Jose Martinez Sanchez,Annabel Medina Garrigues. 

Niciun comentariu:

Insportline