Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 mai 2011

Il Giro d' Italia (II) - "Batranul" Alessandro Petacchi (Lampre - ISD) castiga etapa la sprint iar Mark Cavendish (HTC-Highroad) preia tricoul roz

Astazi, in etapa a-II-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 244 km intre Alba si Parma, victoria revenind la sprint italianului in varsta de 37 de ani, Alessandro Petacchi de la formatia Lampre - ISD cu timpul de 5 ore 45 minute si 40 secunde. Acesta i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe britanicul Mark Cavendish (HTC-Highroad) si pe italianul Manuel Belletti (Colnago - CSF Inox) sositi in acelasi timp cu invingatorul. "Batranul "Petachi obtine a douazecisidoua victorie de etapa in "Il Giro". 
Ca urmare a locului doi din etapa de astazi britanicul Mark Cavendish (HTC-Highroad) a preluat tricoul roz al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre coechipierii sai belarusul Kanstantsin Sivtsov, americanul Craig Lewis si italianul Marco Pinotti  toti cu acelasi timp.
Maine in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 173 km intre Reggio Emilia si Rapalo.

Niciun comentariu:

Insportline