Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 mai 2011

SuperLiga Cec Bank de rugby : RCJ Farul Constanta - CSM Bucuresti 62-24 (43-5)

In cadrul etapei a -VII-a, ultima a turului, “SuperLigii nationale Cec Bank " de rugby pe  stadionul “Mihai Naca” din Constanta echipa gazda, RCJ Farul Constanta, a primit replica celor de la CSM Bucuresti.”Marinarii” cu doua esecuri consecutive doreau sa stearga din memoria suporterilor infrangerile suferite in fata contracandidatelor la titlu CSM Stiinta Baia Mare si CSA Steaua Bucuresti prin practicarea unui joc frumos care sa incante privitorul. Totodata rugbystii constanteni doreau sa faca uitata infrangerea suferita in editia trecuta a Cupei Romaniei in fata celor d ela CSM cand au fost invinsi suprinzator cu scorul de 24-17. In schimb bucurestenii cu moralul ridicat dupa egalul (32-32) obtinut in fata dinamovistilor au venit la Constanta sa confirme faptul ca evolutia din partida cu Dinamo nu a fost un accident.

Dupa un inceput ezitant cu greseli in manuirea balonului de partea “marinarilor” acestia vor reusi sa inscrie priul eseu in minutul 10 prin aripa Adrian Apostol eseu transformat de mijlocasul la deschidere Filip Lazar. In minutul 20 gazdele isi majoreaza avantajul prin flankerul Vali Mototolea ducand scorul la 12-0 transformarea fiind ratata. Dupa repunerea de la centru a oaspetilor acestia vor beneficia de o gramada cu introducerea lor pe un inainte comis de dobrogeni  din "22"-ul gazdelor. Mijlocasul la gramada al Farului Valentin Ivan reuseste sa fure balonul din gramada bucurestenilor dupa care face o cursa irezistibila pana in terenul de tinta advers urcand scorul la 17-0 transformarea fiind ratata.Pana in minutul 30 “tomitanii” vor mai puncta printr-un eseu inscris de centrul neozeelandez Derek Carpenter transformat astfel ca scorul devenise 24-0 gazdele obtinand deja punctul bonus pentru 4 eseuri marcate.Pana la pauza constantenii vor mai culca de 3 ori balonul in terenul de tinta advers prin aripa Adrian Apostol  o data si centrul Derek Carpenter de ori doua dintre aceste incercari fiind transformate.De cealalta parte la scorul de 31-0 bucurestenii vor sparge gheata si vor marca si ei un eseu Badea netransformat.De mentionat ca in minutul 35 talonerul gazdelor Otar Turashvili va fi sanctionat cu cartonas galben.Scor la pauza 43-5 in favoarea RCJ Farul Constanta.
A doua repriza debuteaza cu un cartonas galben vazut de gazde prin flankerul Cristian Munteanu care va fi eliminat temporar 10 minute. Cu un om in plus pe teren oaspetii reusesc sa domine prima jumatate a reprizei a doua fapt concretizat si pe tabela de marcaj prin doua eseuri marcate de Poparlan si Comanescu si o transformare scor devenind 43-17. O data cu reintrarea jucatorului eliminat faristii pun stapanire le joc si vor culca de trei ori balonul in terenul de tinta advers din nou prin flankerul Mototolea, aripa Adrian Apostil si Onal Ageacai intrat in teren in repriza a doua. La care se adauga si cele doua transformari ale lui Flip Lazar astfel ca scorul devine 62-17. Oaspetii dornici sa realizeze punctul bonus vor reusi chiar in ultimul minut al partidei inscrierea celui de-al patrulea eseu prin Comanescu astfel ca dupa 80 de minute de joc RCJ Farul Constanta invinge pe CSM BUCURESTI cu scorul de 62-24 (43-5).
Pentru RCJ Farul Constanta au evoluat : Nicolae - Apostol, Pirvu, Carpenter, Puisoru - Lazar - Ivan - Carpo(C), Mitu, Mototolea - Munteanu, Vilcu - Boar, Turashvili, Zapan.

Au mai evoluat : Cornei, Graur, Sasu, Agiacai , Zainea, Gheara.
Cu cele 5 puncte acumulate astazi constantenii isi consolideaza locul 3 cu un total de 25 d epuncte.







Niciun comentariu:

Insportline