Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 mai 2011

Cupa Romaniei la handbal masculin : HCM Constanta - Universitatea Transilvania Cluj 22-21 (11-12)

Ieri la Drobeta Turnu Severin, in cadrul Cupei Romaniei la handbal masculin, campiona Romaniei, HCM Constanta a primit replica celor de la Universitatea Transilvania Cluj. Pentru ardeleni cupa reprezenta ultima sansa de a juca in sezonul urmator in cupele europene. Constienti de miza partidei acestia au intrat foarte motivati in teren astfel ca dupa 2 minute conduceau cu 2-0 pentru ca in minutul 19 sa-si mareasca avantajul la 4 goluri scor 8-4. Banca constanteana face o schimbare inspirata introducandu-l in poarta pe Ionut Rudi Stanescu in locul lui Mihai Popescu si in numai 7 minute dobrogenii preiau conducerea cu 10-9. Deconcentrati "marinarii" se vor precipita in atac si cu toate ca aveau avantajul superioritatii numerice vor incheia prima repriza in dezavataj scor la pauza 12-11 in favoarea celor de la Universitatea Transilvania Cluj.
Inceputul celei de-a doua reprize este echilibrat fapt dovedit de tabela de marcaj care in minutul 42 arata 16-15 pentru ardeleni.In minutul 46 clujenii se desprind la 3 goluri diferenta scor 19-16 dar cartonasul rosu primit de Busecan pentru 3 eliminari si eliminarile lui Lazar si altui coechipier au facut ca timp de 6 minute "studentii" sa joace in inferioritate numerica fapt de care, cum era de asteptat, au profitat "tomitani" care in minutul 52 preiau conducerea cu scorul de 21-20. Avantaj care va fi gestionat cu atentie de catre campioni pana la sfarsitul partidei cand scorul final de 22-21 a consemnat o victorie foarte greu obtinuta dar muncita pentru cei de la HCM Constanta.
Pentru HCM au evoluat : Stanescu 12 interventii din 24 de aruncari la poarta, Popescu (2/11), Toma 6 goluri din 7 aruncari ( 4 din 7 metri), Irimescu si Buricea (3/3), Novanc (2/2), Stamate si Angelovski (2/3), Riganas (2/4), Sadoveac (2/5), Schuch si Stavrositu (0/1), Csepreghi (0/5), Adzic si Sabou.
Pentru Universitatea Transilvania Cluj cele mai multe goluri au fost marcate de Vali Ghionea 9 (2 din 7 metri) iar portarul Irimus a avut 17 interventii reusite.
Partida a fost arbitrata de cuplul international din si Dinu.
Astazi in finala competitiei HCM Constanta o va intalni pe Energia Pandurii Targu Jiu.

Niciun comentariu:

Insportline