Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 mai 2011

Duel romanesc in turul II la Roland Garros : Alexandra Dulgheru va juca impotriva Soranei Cirstea

Astazi, la Roland Garros, in Franta, in a treia zi a "Internationalelor Frantei" Alexandra Dulgheru in varsta de 22 ani actualmente pe locul 35 in ierarhia WTA, favorita numarul 27 a competitiei a avut-o ca adversara in primul tur pe terenul numarul 4 al complexului pe iberica Laura Pous-Tio in varsta de 26 de ani in prezent situata pe locul 84 in clasamentul WTA. Dupa 97 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei nascute la Bucuresti in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-4.
O alta romanca prezenta pe tabloul principal si anume Sorana Cirstea in varsta de 21 ani in prezent pe locul 99 in clasamentul WTA, evoluand pe terenul cu numarul 7 a intalnit-o in prima runda a intrecerii pe elvetianca Patty Schnyder in varsta de 32 de ani in prezent situata pe locul 55 in clasamentul WTA. Dupa o ora de joc victoria a revenit jucatoarei din Targoviste in doua seturi cu scorul de 6-1, 6-3.
Ca urmare a tragerii la sorti si in urma victoriilor din primul tur Alexandra si Sorana se vor intalni joi intr-o partida contand pentru accederea in turul III al competitiei.





Niciun comentariu:

Insportline