Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2011

Romanii eliminati pe capete la turenul de tenis de la Madrid - Hanescu la simplu si Tecau,Niculescu si Halep la dublu

La Madrid, in Spania, sub denumirea de "Mutua Madrid Open", in perioada 29 aprilie - 8 mai pe zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii in valoare totala de 3.706.000 $ .
Ieri in proba de simplu reprezentantul nostru in intrecerea masculinaVictor Hanescu actualmente pe locul 71 in ierarhia ATP venit din calificari unde in ultimul tur a trecut de Marius Copil cu scorul de 5-7, 7-5, 7-6 (8-6) l-a intalnit in runda inaugurala a competitiei  pe belgianul Xavier Malisse in varsta de 29 de ani aflat in prezent pe locul 49 in clasamentul ATP.
Dupa 128 de minute de joc Victor s-a recunoscut in fata belgianului in 3 seturi cu scorul identic de 6-3, 4-6, 5-7.
Pentru  participarea la acest turneu Hanescu va primi 10 puncte ATP si un cec in valoare de 9.175 $.
In intrecerea de dublu perechea Horia Tecau-Robert Lindtsted a fost eliminata inca din primul tur de dublul spaniol Ruben Ramirez Hidalgo,Santiago Ventura posesori ai unui wild card ofererit de catre organizatori in 3 seturi cu scorul de 4-6, 6-3, 10-12 dupa 86 de minute de joc. Atat Horia cat si Robert au primit din partea organizatorilor un cec in valoare de 5.360$ pentru participarea la acest turneu.
In intrecerea similara feminina atat Monica Niculescu care facea pereche cu israelianca Shahar Peer dar si Simona Halep inpreuna cu partenera sa din proba de dublu slovena Polona Hercog au fost eliminate inca din primul tur.Cele doua romanca pentru participarea in aceasta intrecere au fost recompensate cu 5 puncte WTA si 4.200 $.

Niciun comentariu:

Insportline