Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 mai 2011

Il Giro d' Italia (VII) - Rutierul belgian Bart De Clercq (Omega Pharma-Lotto) castiga etapa iar olandezul Pieter Weening (Rabobank Cycling Team) pastreaza tricoul roz al liderului turului

Astazi, in etapa a-VII-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 110 km intre Maddaloni si Montevergine di Mercogliano, victoria revenind la sprint belgianului in varsta de 24 de ani, Bart De Clercq  de la formatia belgiana Omega Pharma-Lotto cu timpul de 2 ore 54 minute si 47secunde. Acesta i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Michele Scarponi (Lampre - ISD) si pe cehul Roman Kreuziger (Pro Team Astana) sositi in acelasi timp cu invingatorul.

In clasamentul genrala continua sa conduca olandezul Pieter Weening (Rabobank Cycling Team) fiind urmat  la 2 secunde distanta de belarusul Kanstantsin Sivtsov si italianul Marco Pinotti toti de la formatia americana HTC-HighRoad.
Cel mai bun sprinter este in contnuare Alesandro Petacchi care conduce in clasamentul vitezistilor cu un total de 48 de puncte. Ierarhia cataratorilor si-a desemnat un noulider in persoana castigatorului etapei de astazi belgianul Bart De Clercq (Omega Pharma-Lotto) cu 11 puncte iar cel bine clasat tanar in clasamentul general este dupa etapa de astazi este olandezul Steven Kruijswijk (Rabobank Cycling Team). In clasamentul pe echipe continua sa conduca Movistar Team urmata de Pro Team Astana la 1 secunda distanta si Geox-TMC la 1,06 minute distanta.
Maine in etapa a-VIII-a a "Giro d'Italia" rutierii vor avea de parcurs distanta de 217 km intre Sapri si Tropea.

Niciun comentariu:

Insportline