Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 mai 2011

Horia Tecau si Alexandra Dulgheru continua la "Internazionali BNL d'Italia" de la Roma in intrecerea de dublu

La Roma, in Italia, sub denumirea de "Internazionali BNL d'Italia", in perioada 8-15 mai pe o zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii totale in valoare de 2.750.000 $.
Romania mai are reprezentanti doar in probele de dublu. Astfel la masculin in rimul tur al competitiei perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a intalnit perechea spaniola Fernando Verdasco,Feliciano Lopez de care au trecut in doua seturi scor 7-6 (8-6) si 6-4 dupa 92 de minute de joc. In turul II perechea romano-suedeza va da piept cu perechea poloneza Mariusz Frystenberg, Marcin Matkowski favoritii numarul  5 la castigarea turneului.
In intrecerea similara feminina perechea formata din romanca Alexandra Dulgheru si australianca Jarmila Gajdasova a intrecut in runda inaugurala dupa doua seturi  si 86 de minute de joc cu scorul 7-5 si 6-2 de perechea Chia Jung Chuang (Taipei), Olga Govertsova (Belarus).In faza urmatoare dublul romano-australian va juca cu invingoarele din partida Shahar Peer (Israel), Ipek Senoglu (Turcia) - Maria Kirilenko, Elena Vesnina (Rusia). 

Niciun comentariu:

Insportline