Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2011

Il Giro d' Italia (III) - rutierul spaniol Angel Vicioso Arcos (Androni Giocattoli) castiga etapa la sprint iar britanicul David Millar (Team Garmin-Cervelo) prelia tricoul roz al liderului turului

Astazi, in etapa a-III-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 173 km intre Reggio Emilia si Rapalo, victoria revenind la sprint spaniolului in varsta de 37 de ani, Angel Vicioso Arcos de la formatia italiana Androni Giocattoli cu timpul de 3 ore 57 minute si 38 secunde. Acesta i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe britanicul David Millar (Team Garmin-Cervelo) si pe spaniolul Pablo Lastras Garcia (Movistar Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.

Ca urmare a locului doi din etapa de astazi britanicul David Millar (Team Garmin-Cervelo) a preluat tricoul roz al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre spaniolul Angel Vicioso Arcos (Androni Giocattoli) la 7 secunde distanta si belarusul Kanstantsin Sivtsov (HTC-HighRoad), americanul Craig Lewis si italianul Marco Pinotti toti de la formatia americana HTC-HighRoad la 9 secunde distanta de lider.
Cel mai bun sprinter este Alesandro Petacchi care conduce in clasamentul vitezistilor cu un total de 28 de puncte. Ierarhia cataratorilor si-a desemnat in aceasta etapa primul sau lider in persoana italianului Gianluca Brambilla (Colnago - CSF Inox) cu 5 puncte iar cel bine clasat tanar in clasamentul general este dupa etapa a-III-a blegianul Jan Bakelandts (Omega Pharma-Lotto). In clasamentul pe echipe pe prima pozitie s-a instalat Team Garmin-Cervelo urmata de HTC-HighRoad la 18 secunde distanta si Team RadioShack la 28 secunde distanta.
Maine in etapa a-IV-a a "Giro d'Italia" rutierii vor avea de parcurs distanta de 216 km intre Genova Quarto dei Mille si Livorno.

Maine in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 173 km intre Reggio Emilia si Rapalo.

Niciun comentariu:

Insportline